Følg Anne-Gretes blogg her på iform.nu

Den blonde bloggeren

Jeg VIL ta meg tid til å holde meg i form - VIL være veltrent, VIL gå i de klærne som jeg har lyst til og VIL skeie ut av og til - uten å legge på meg!

14. januar 2011

Hei kjære iform-leser!

Jeg heter Anne-Grete, er 39 år og hopper nå ut i DEN BLONDE BLOGGEN - en treningsblogg som jakter snarveier til super(i)form. Og det ganske selv(u)høytidelig!

Kanskje har du det på samme måten som meg? Synes du også det er en hverdagsutfordring å få tid til trening - ja, til deg selv?


Med fulltidsjobb som nettredaktør hos I FORM - og med 2 unger på 7 og 10 år tester jeg mange av de aller mest effektive øvelsene og tipsene på iform.nu.

Er allerede blitt superbegeistret for verdens beste mageøvelse - du kan gjøre den fra kontorstolen og tar bare 1 minutt.

Er tidligere personlig trener og aerobic instruktør, og vant til å være i god form. Født i Stavanger i Norge og vokste opp med masse frisk luft & livet på fjellet. Bor i København nå med dansk mann - og unger som snakker bedre dansk enn moren deres:)

Selv om jeg dyrker kontorstolen foran datamaskinen - i timevis, har 2 barn og reser mot 40 sagnomsuste somre - så VIL jeg ta meg tid til å holde meg i form - jeg VIL være veltrent, sterk og rask, gå i de klærne jeg har lyst til, og skeie ut av og til med god mat - uten å legge på meg!

Og ja, - velkommen til bloggen som handler om å gjøre dette mulig :)

Kanskje du er interessert i...