En drøy uke til programstart, men nå er jeg i gang.

Du er tøff

26. juni 2015 av I FORM

Uke 6, 2010: Forberedelser til programstart.


”Gratulerer, Eli Stangvik. - Du er tøff!” I disse dager tar jeg mot all den energien jeg kan få, og arrangørerne av Oslo Maraton har skjønt at vi trenger en aldri så liten peptalk ved påmelding. Nå er det gjort, bare sjekk om dere vil. Jeg ble spesielt glad for at jeg på spørsmål om stipulert tid kunne velge 1:35:00–02:09:59. Det siste er bare to minutter fortere enn i fjor…

Lørdag, eureka! Bare minus fire og null nedbør. Løst underlag, men slitet får telle som tempoøkt. Var ute bortimot en time, og løp ikke hele tiden som jeg pleier. Prøvde å simulere intervaller og gi på innimellom, uten å frykte sprekk. Heretter er det greit å gå – etter at jeg har gitt alt. En vane må brytes, men jeg jobber med saken. En drøy uke tll programstart, men nå er jeg i gang. Søndag gikk jeg en flere timers tur, og tirsdag morgen tok jeg en langtur på spinningsykkelen mens tankene løp.

En innrømmelse: Jeg skal ned fem kilo før sommeren. Har et vagt minne om en lettere kropp og en følelse av å løpe på bomull. Jeg har lært at trening gram og mat kiloer, så no more sjokolade. Foreløpig. Jeg skal tross alt løpe halvamaraton på under to timer.
PS: Morgenøkten torsdag (40 min) gikk ikke så verst. Det er jo ingen som spurter rundt før halv åtte!

Kanskje du er interessert i...