56 trinn opp og like mange ned i cirka 90 minutter - med kasser i armene. Det er hverdagsmosjon det!

Her snakker vi hverdagsmosjon

15. november 2010 av I FORM

17. november 2010


Jeg har ikke kommet skikkelig i gang med styrketreningen enda, i morgen blir første økta på cirka to uker. Hverdagsmosjon har jeg imidlertid fått rikelig av de siste dagene. Jeg har nemlig hjulpet ei venninne med å pakke på mandag og flytte i går. Hun har strategisk nok valgt å bosette seg i toppetasjen av en bygård uten heis.

Det var 56 store trinn (ja, jeg talte etter) opp og ned. Med kasser i armene er det temmelig tøff trening. I følge denne beregneren kan jeg spise 0,7 poser med potetgull med god samvittighet etter flytterunden. Brukte "step" som treningform. Ida nyter late dager i Thailand, men jeg er ganske sikker på at hun ville sagt til meg at jeg skal begynne rolig i morgen, og det akter jeg å gjøre. Rapport følger.

Kanskje du er interessert i...